Handlingsplan 2016

Handlingsplan 2016 Søgne Dykkerklubb

Søgne dykkerklubb er veldrevet og har en ryddig og god økonomisk situasjon. Vi har forholdsvis stor omsetning og er avhengig av å holde inntektene på et bra nivå.

Lettbåten vår er fortsatt brukt lite, oppfordrer medlemmene våre til å bruke lettbåten mere.

Vi viderefører våre sosiale dykk hver søndag 10:00, men det settes ikke opp faste båtførere i fellesferien. Vi starter opp ordinære klubbdykk første søndagen i Mars. I tillegg så vil vi fortsette med å sette opp klubbdykk som annonseres på klubbens facebook side.

Klubben vil i år satse på opprydding av søppel og Spøkelsesredskap under vann. Norges Dykkerforbund vil støtte oss økonomisk for å utføre dette.

Rekruttering og miljø;

  • Vi ønsker alltid nye medlemmer velkommen, men ser at de «varige» medlemmene stort sett kommer når vi har et godt og aktivt miljø. Vår rekruttering vil primært være å opprettholde godt miljø i klubben.
  • For ytterligere bedring av miljøet ønsker vi flere medlemskvelder på klubbhuset. Vi har kjøpt inn prosjektør for dykkerrelaterte filmer, og diskuterer aktuelle temaer for medlemskvelder. Medlemmer oppfordres til å komme med forslag til temaer vi kan ta opp på medlemskvelder.
  • Vi har nå mange medlemmer med barn i aldersgruppen for fridykking, og vil prøve å lage vann-aktiviteter for disse barna i den varme årstiden.
  • Hjemmesiden vår er blitt oppdatert og vi ønsker mere aktivitet på siden. Alle medlemmer oppfordres til å bidra ved å sende bilder og info om dykketurer til webansvarlig slik att dette kan publiseres på hjemmeside.
  • Vi deltar i arbeidet med tv-serien «de som ble igjen». Dette er en serie om etterlatte etter folk som forsvant på sjøen. I denne sammenhengen samarbeider vi med tv-produsent, etterlatte, skipsbyggere osv for å finne O.Larsen og visualisere hele historien rundt den. En sentral plass i en slik serie vil være bra for rekrutteringen.

Fridykking og UV-Jakt

  • Vi ser på mulighetene for å arrangere NM cup runde i UV-Jakt også i år.
  • Vi har ganske mange aktive fridykkere i klubben og vi ønsker å øke denne aktiviteten ved å tilrettelegge enkelte av klubbturene spesielt for fridykkere.

Hovedsponsor SR bank og eiendom

  • Vi vil gjøre framstøt ovenfor sponsoren vår slik at de får litt mer enn reklame igjen for støtten. Vi kan for eksempel tilby fisketurer med klubbens båt.

For SDK

Karl Klungland

 

%d bloggere liker dette: