Handlingsplan 2016

Handlingsplan 2016 Søgne Dykkerklubb

Søgne dykkerklubb er veldrevet og har en ryddig og god økonomisk situasjon. Vi har forholdsvis stor omsetning og er avhengig av å holde inntektene på et bra nivå.

Lettbåten vår er fortsatt brukt lite, oppfordrer medlemmene våre til å bruke lettbåten mere.

Vi viderefører våre sosiale dykk hver søndag 10:00, men det settes ikke opp faste båtførere i fellesferien. Vi starter opp ordinære klubbdykk første søndagen i Mars. I tillegg så vil vi fortsette med å sette opp klubbdykk som annonseres på klubbens facebook side.

Klubben vil i år satse på opprydding av søppel og Spøkelsesredskap under vann. Norges Dykkerforbund vil støtte oss økonomisk for å utføre dette.

Rekruttering og miljø;

  • Vi ønsker alltid nye medlemmer velkommen, men ser at de «varige» medlemmene stort sett kommer når vi har et godt og aktivt miljø. Vår rekruttering vil primært være å opprettholde godt miljø i klubben.
  • For ytterligere bedring av miljøet ønsker vi flere medlemskvelder på klubbhuset. Vi har kjøpt inn prosjektør for dykkerrelaterte filmer, og diskuterer aktuelle temaer for medlemskvelder. Medlemmer oppfordres til å komme med forslag til temaer vi kan ta opp på medlemskvelder.
  • Vi har nå mange medlemmer med barn i aldersgruppen for fridykking, og vil prøve å lage vann-aktiviteter for disse barna i den varme årstiden.
  • Hjemmesiden vår er blitt oppdatert og vi ønsker mere aktivitet på siden. Alle medlemmer oppfordres til å bidra ved å sende bilder og info om dykketurer til webansvarlig slik att dette kan publiseres på hjemmeside.
  • Vi deltar i arbeidet med tv-serien «de som ble igjen». Dette er en serie om etterlatte etter folk som forsvant på sjøen. I denne sammenhengen samarbeider vi med tv-produsent, etterlatte, skipsbyggere osv for å finne O.Larsen og visualisere hele historien rundt den. En sentral plass i en slik serie vil være bra for rekrutteringen.

Fridykking og UV-Jakt

  • Vi ser på mulighetene for å arrangere NM cup runde i UV-Jakt også i år.
  • Vi har ganske mange aktive fridykkere i klubben og vi ønsker å øke denne aktiviteten ved å tilrettelegge enkelte av klubbturene spesielt for fridykkere.

Hovedsponsor SR bank og eiendom

  • Vi vil gjøre framstøt ovenfor sponsoren vår slik at de får litt mer enn reklame igjen for støtten. Vi kan for eksempel tilby fisketurer med klubbens båt.

For SDK

Karl Klungland

 

Reklame
%d bloggere liker dette: