MS O Larsen

O Larsen forliste i november 1970. Siden båten forsvant uten å gi tegn fra seg, er forlisposisjonen litt usikker. Lokale fiskere som fant drivgods etter båten mener at forlisposisjonen sannsynligvis var nær Kniven (Songvaar). Det er gjennomført nærmere 100 dykk i området rundt Kniven og ved Songvaar/Grønningene uten funn. Det er søkt og søkes mye i området med ekkolodd, så forhåpningene om funn er store.

Vedlagt ligger sjøforklaringen som ble avhold etter forliset samt avisutklipp fra Fædrelandsvennen:

O Larsen sjøforklaring

FVN 21nov 1970 O.Larsen

Reklame

Én tanke om “MS O Larsen”

  1. Jeg syns dette er veldig rart att dette skjedde,grunnen til at jeg sier dette er for at skipper som og var reder i skipet var en meget god skipper,han var da ingen skåronge,Styrmammem var heller ingen nybegynner.Jeg har selv vært om bord i O Larsen et år og kjenner de to meget gott.iDet var bare et ja mellom meg og dekksgutte .har han sakt at han ikke skulle være med på denne ture hadde jeg gått ombord,de var ved kai i minhjemmekommune med Kunstgjøssel så dette denne dagen var den siste gang jeg snakket med skipper og styrmannen,er så tris dette for meg jeg grein ei hel uke så for meg hele seansen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s