Litt nytt fra båtansvarlig..

Karl og Kjell var på Stadt i helga. Der halte de i land en 4. plass i NM i undervannsjakt lagkonkurranse til Søgne Dykkerklubb. Stående applaus!!!

Verre er det at det har vært flere søndager uten dykkeleder i det siste av diverse årsaker. Vi skal prøve å bli mye bedre på informasjon hvis vi ikke klarer å stille dykkeleder, og vil diskutere hvordan og når man evt avlyser et dykk, om man skal ha påmelding osv. Styret og dykkelederene ser videre på denne saken.

Dykkelederene skal møtes 10/10 kl 19 på Songvår vekst for å planlegge en øvelse. Spesielt aktuelt er problemstillingen rundt folk som dykker med tungt teknisk utstyr som er svært vanskelig å få av i vannet. Det dykkes med blyvest under seletøyet, og seletøyet har minimalt med spenner. Dette betyr at man ikke får av flaskesettet hvis man blåser opp drakta for å unngå at man synker før man får av blyvesten som må tas av etter den vanlige vesten…  Det er slik man lærer å gjøre det nå for tiden.

Vi vil prøve forskjellige metoder for berging, og har i den sammenhengen montert kran på båten for ombordheising av dykkere med problemer.

Snorkel 3 skal på land snart for vask, sink og oljebytte på drevet. Vi har kontaktet Oles motorservice og tar den opp så snart de kan ta drevet.

Det er bestilt ny rattpumpe til glede for de som ikke liker å sveive ;-)

Vi har også bestilt ny batteripakke til båten. Den monteres på styrbord side framme i maskinrommet. Når den er montert er det meste klart for ankerwinsjen også. Festene og kablingen er klar, så med ny batteripakke er det nesten bare å skru på plass.

Steinar

 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s