Snorkel 3

imageIdag har båten blitt høytrykkspylt under og vasket grundig opp til fenderliste. Drevet er demontert av søgne motorservice. Status på drev er havari. Vi sjekker om dette kan dekkes via garanti siden drevet var nytt i 2013. Ellers så trenger vi hjelp til polering og stoffing. Oddvar starter på poleringen imorgen. Dersom noen har mulighet til å hjelpe noen timer imorgen eller en annen ettermiddag så kan dere ta kontakt med Karl (97180873)

 

– karl –

 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s