Søgne Dykkerklubb jakter på «Spøkelsesredskap»

Som de fleste dykkere sikkert har fått med seg så er det satt igang en landsdekkende aksjon i regi av NDF for å få fjernet mest mulig av «Spøkelsesredskap» (Teiner/Ruser og garn) som er mistet i sjøen av fiskere. Disse redskapene fortsetter å fiske i flere år dersom de ikke blir fjernet. NDF betaler oss 400,- for hvert redskap som blir tatt opp. Vi må dokumentere hvert funn med bilder og rapport. Dette er en god inntekt for klubben og vi har allerede vært ute 3 turer for å hente opp fiskeutstyr. Til nå har vi hentet opp 20 teiner og 1 garn. På klubbturer hvor vi tar opp redskaper så tar vi ikke betalt for dykkerturen men regner denne som dugnad i klubben. Oppfordrer alle medlemmer som har lyst til å dykke til å bli med på denne dugnaden som gagner både klubben og miljøet.2015-12-09 11.47.30 2015-12-13 13.18.30 2015-12-14 12.21.28

-Karl –

 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s