Invitasjon til dykkesamling med fridykking og Apperatdykking

Søgne dykkerklubb inviterer til dykkehelg 19 – 22 mai. Lørdag 21 mai er det UV-Jakt konkurranse.

Vi har leid 2 hytter i Søgne skjærgården (Stolkilen) kort vei ut ifra Høllen. Her er det alle fasiliteter (inkl badstue og oppvaskmaskin) og 20 sengeplasser. Det finnes dyner og puter men alle må ha med sengetøy og håndklær. Hyttene er leid fra Torsdag til Søndag.

Mer info om hyttene finnes her (Hytte 2 og 3):  https://sites.google.com/a/lokmann.no/stolkilen/hytter

 

Deltakeravgift konkurranse er 100,-. Pris for overnatting er 200,- per deltager per overnatting. I tillegg samarbeider vi om fellesmiddager og fordeler kostnadene på det. Gratis transport til og fra Høllen etter behov. Mulighet for å ordne transport fra Kjevik. Gi beskjed hvis dette er aktuelt.

Dykkehelgen er primært en fridykkersamling, men dersom det blir ledige plasser så ønsker vi å fylle opp disse med apparatdykkere. UV- Jakt konkurransen på Lørdagen er primær aktivitet men vi vil tilrettelegge for dykketurer ut med klubb- båten hver dag. Mulighet for luftfylling i Høllen.

UV-Jakt konkurransen blir utført i samarbeid med NDF. Dette er konkurranse hvor det gjelder å fange flest og størst fisk i løpet av 3 timer. I konkurransen er det fridykkerutstyr og harpun som er tillatt. Krav for å delta:

  • Fridykkersertifikat eller annet dykkersertifikat
  • Medlem av dykkerklubb tilsluttet NDF
  • Betalt forsikring via NDF (lisens)

Jaktområde 1:Jaktområde 1

Reserve-jaktområde:Reserveområde

Program:

Torsdag 19 mai:

Hytter er leid fra denne dagen, dersom noen ønsker å starte helgen tidlig så kan vi arrangere båt ut til hyttene.

Fredag 20 mai:

Vi satser på et kveldsdykk (fridykking og apparatdykking) og avslutter kvelden med felles middag.

Lørdag 21 mai:

Felles frokost

UV-Jakt konkurranse. Konkurransen varer i 3 timer

Oppveiing av fangst.

Mulighet for dykk

Felles middag og premieutdeling

Søndag 22 mai:

Felles frokost og utvask av hytter. Hytter må være rengjort før klokken 12:00

Dersom noen ønsker så tar vi en dykketur ut etter at alle som vil hjem er fraktet inn til Høllen.

Som beskrevet så er dette primært en fridykkersamling, men vi ønsker å fylle opp ledige plasser for vanlige dykkere. Påmelding for fridykkere som ønsker å delta i konkurransen gjøres via NDF.no Fristen for dette er 10 Mai.

Etter 10 Mai ser vi hvor mange ledige plasser vi har. De første til å melde seg på får ledige plasser. Vi prioriterer da først de som har meldt seg frivillige til å hjelpe til under fridykkerkonkurransen.

Påmelding på mail til: karl.klungland@online.no

-Karl-

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s