Rekke og motor på vei

Rekka på båten er delvis fjernet og det står noen skarpe kanter igjen- vær litt forsiktig hvis noen skal ut.. båten kan brukes som vanlig inntil videre.

Den nye rekka er ferdigbøyd, og landgangsport er ferdig. Gjenstår masse sammensveising samt syrevask og polering før den kan monteres ferdig.

Der også bøyd rør for å lage et lite trinn på plattingen for å lette ombordstigning med tungt utstyr. Skulle gjerne hatt to syrefaste strekkmetall på ca 40×40 cm. Noen som har?

Trond Jarle har demontert Garminplotteren og feilsøkt. Det viser seg at irr i nettverkskontakten i radaren antakelig har laget problemene vi har hatt. Det er nå bestilt ny kabel og kontakt inn til radaren.

Hvis ingen vil begynne før ser det ut for at vi begynner å demontere elanlegget på motoren midt i februar og tar ut motoreninstallasjonen rundt 25 februar. Da kommer Oddvar fra sjøen og kan bistå i monteringen. Når vi har plukket ut den gamle instrumenteringen mm kan vi montere det nye selv om vi ikke har byttet motor. Det må altså forventes at båten er ute av drift fra medio feb til medio mars.

Hvis noen ønsker å endre på innredningen og også gjøre arbeidet vil jeg gjerne høre det snarest mulig.

Steinar

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s