Søgne dykkerklubb avlyser inntil videre alle dykk pga Corona

Etter regjeringens og dykkerforbundets pålegg gjelder følgende;

 

Søgne dykkerklubb avlyser inntil videre alle dykk pga Corona.

Dugnad i båten begrenses sterkt, og det skal ikke jobbe flere samtidig i båten.

Begrensningene vurderes fortløpende ihht myndighetenes retningslinjer.

 

Det er gjort et stort arbeid i båten, og ny innredning er nesten ferdig.

Båten tas opp onsdag for montering av elektronikk under skroget.

 

Det har vært mange aktive på dugnader, men vi vil spesielt fremheve Geir og Trond Jarle som nærmest har bodd i båten de siste ukene og sørget for kontinuitet i arbeidet.

Ny innredning, nytt kjøkken med to bluss og steikovn, vindusspylere, flyttet og byttet varmtvannstank, nytt landstrømanlegg, nytt opplegg for 230 v inverterstrøm, mye rydding i 12 V anlegget, ryddig opplegg for strøm og signaler til skjermer, nytt dekkslys og horn, nyoverhalt dør/dørlås, skroget kledd med isolasjon for pynt og mot kondens, alle resterende teakflater pusset ned og malt, ny tett luke over baugtruster, vanntett rom i baugen forsterket, forberedelser og innkjøp til undervannsinstallasjoner gjort, gps-kompass flyttet, nytt høydejusterbart sete med spesialfot produsert for oss på SAP montert på styreplass, puter målt og bestilt, varmeapparat i trapp kledd inn i nytt trappetrinn, bakvegg delvis demontert og tettet, innvendig belysning endret, hattehylle og vegg mot rom i baugen fjernet, hylle for plottere byttet og bygd om for å senke den store plotteren, varmluft på vinduer bygd om, gammelt bryterpanel fjernet og masse hull tettet før maling, nye kabler til topp og akterlanterne, kompass for autopilot flyttet, luker montert for rengjøring under dekk inne, forsterket og støpt fast styrekonsoll/toalett, ryddet i vannslanger og lagt vann fram til nytt kjøkken, kabling til plottere bygd om, bygd trinn opp til styreposisjon, drenering i laveste punkter på gulv inne, løftet toppen på svanehals for diesellufting, flyttet avfukter pluss en masse andre småting som ikke vises.

Inne gjenstår montering av skjermer, noen skuffer, stable på plass utstyr, montere plottere, og montere litt elektronikk. +++

Utvendig skal båten vaskes og poleres. Det skal skjæres to 20-30 cm hull i bunnen og støpes fast utstyr.

 

Steinar

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s