Styremøte 29.10.15

Styremøte 29.10.2015

Tilstede: Steinar , Arne, Maria Louise, Tom Erik

Status båter
Snorkel 3 er på land igjen, drevet er enda ikke kommet til landet, og det er noe uvisst når det nye kommer. Volvo har ikke delen på fabrikken , men vi håper at det er i orden i løpet av en ukes tid.
Ankervisjen blir montert nå som den er på land likevel.
Det er bestilt nye håndholdte søkelys, LED på 150 W
Det er også kjøpt inn en 6 personers redningsflåte med tak, god kvalitet. Denne må monteres med nytt feste.
Lettbåten ligger på vann fremdeles, tas snart opp.

Status etter leteaksjon
Vi har fått mye positiv omtale etter innsatsen vår på leteaksjoner.
Vi har også fått gode inntekter på dette som en form for bonus.
Det har heldigvis blitt et mer positivt syn på sikkerhet, og i miljøet se vi at det har blitt nedprioritert å utføre en god buddy sjekk. Søgne dykkerklubb vil gjerne bidra til å bedre dette, og hvil ta et dykkeledere og båtførerprøve møte snart for å se hvordan vi kan gjøre dette på en god måte. Vi skal også se på nytt ais og mob utstyr som er kommet på plass. Sikkerhetstester tar initiativ til å finne en passende dag.

Stabssjef Bård Austad og politiets operasjonslederen uttrykker stor tilfredshet med den innsatsen Søgne dykkerklubb har gjort under aksjonene i høst, vi er en solid og pålitelig aktør med stor profesjonalitet. Også familien til den omkomne dykkeren er svært takknemlige for den innsatsen som er gjort.

Leie svømmehallen
Kan vi leie et basseng en dag, for å få flere interesserte og ha en famile happening og hygge seg litt. Mål om å få dette til innen utgangen av januar. Ole Jørgen har nylig sett på dette for røde kors og vi spør om han kan se mer på saken også for SDK.

Status kompressor
Det har muligens vært en luftlekkasje, dette skal lære utbedret.

Skade på Snorkel 3
Et medlem påførte stor skade på antennemasten på Snorkel da han brukte båten i privat øyemed, båten ble brukt noe utenfor avtale mellom båtleder og båtfører  og hadde en kollisjon med en bro som var lavere enn båtfører antok, med den følge at båten var ca 1,5 meter for høy til å komme under.
I dagens møte blir vi enige om at fordi saken ikke ble godkjent av forsikringsselskap ikke godkjenner skaden, må båtfører dekke kostnaden. Fordi klubben fikk gjort noe opprydning på el anlegget og vi gjerne vil ivareta uheldige medlemmer så beslutter vi at  båtfører må betale prisen på selve masten, mens resten av utstyret og jobben med å demontere og montere tas på dugnad og i klubbkassa.

Sosial samling før jul
Kan vi få til en sosial samling for alle medlemmer en gang før jul. Vi sjekker aktuelle steder. Karl setter dato og vi sjekker muligheter for lokaler i Høllen vest.
Vi må tenke på julebords tiden.

Fridykking
Er det en mulighet å arrangere NM Cup runde i Søgne også i 2016.
Vi fikk mye positive tilbakemeldinger i år, og det er flott om vi kan få det til neste år også.

Redningsutstyr
Steinar har sjekket litt rundt muligheter for å ha en bøye med AIS sender utstyr som kan brukes som sikkerhets utstyr for dykkere. Vi har sterkt ønske om å kunne finne et alternativ som kan brukes som rent posisjonseringsutstyr og ikke en nødpeilesender
Steinar jobber med dette opp mot Telenor og Pronav.

Medlemsmøte
Vi må ha et medlemsmøte og temaet vil naturlig nok bli sikkerhet.
Steinar skal delta på et møte i Kristiansand for å fortelle om den innsatsen vi i Søgne har gjort.
I samme møtet tar vi også førstehjelp og repetisjon i bruk av hjertestarter. Tom Erik kjører dette kurset.

Søppelplukking
Det ryktes at dykkerforbundet har fått tilskudd for å rydde søppel, dette kan også tildeles lokale klubber, vi må se mere på slike muligheter.

Reklame

Én tanke om “Styremøte 29.10.15”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: