Handlingsplan 2019

 

Handlingsplan 2019 Søgne Dykkerklubb

Søgne dykkerklubb er veldrevet og har en ryddig og god økonomisk situasjon.

Vi har fortsatt ingen sponsor. Vi har vært i kontakt med Norsk Gjenvinning angående sponsoravtale men ingen avtale er inngått. Det hadde vært bra om vi klarte å få oss en sponsor i løpet av dette året. Klubben er ofte i media med positive saker. Dette bør være interessant for eventuell sponsor.

Vi viderefører våre sosiale dykk hver søndag 10:00, men det settes ikke opp faste båtførere i fellesferien. I tillegg så vil vi fortsette med å sette opp klubbdykk som annonseres på klubbens facebook side og hjemmeside.

Ny booster (Luftdrevet) er innkjøpt i år. Vi trenger en oppgang på gass/Luftfylle anlegget i kompressorbua slik at booster, kompressor og flaskebank er operativ.

Vi vil ganske snart kjøpe oss ny ROV. Vi vil utvide samarbeidet med Søgne Røde Kors

Vi ønsker å kjøpe inn nytt klubbtøy, sjekker muligheter for delvis sponsing (T-Skjorte, allværsjakke, genser)

Vi ønsker å ferdigstille fridykkerkurs som startet i høst. Først gjennomfører vi eksamen for de voksne deretter planlegger vi bassengøkter med de små slik at vannfølelsen er på plass når det blir varmt i vannet igjen.

Klubben vil også i år satse på opprydding av søppel og Spøkelsesredskap under vann.

Vi vil gjennomføre min 1 ryddedugnad også i år.

Vi vil også inngå samarbeid med andre lag og foreninger i forbindelse med rydding av marint avfall.

Vi ser på muligheten for også i år arrangere dykketur til Lindesnes og muligens andre dykkemål. Her oppfordrer vi klubbens medlemmer til å ta initiativ.

Andre mulige turer:

  • Tur til Lindesnes
  • Tur til Langesund
  • Tur til Danmark for dykking etter hummer
  • Fisketur til danskekysten med dykkerbåten
  • Dykketur til Bergen for å dykke sao paulo

For ytterligere aktivitet ønsker vi flere medlemskvelder på klubbhuset. Medlemmer oppfordres til å ta initiativ til slike medlemskvelder. Kom gjerne med forslag til filmer som kan framvises eller tema som vi kan ta opp.

Snorkel III

Båten skal snart opp for service igjen. Vi trenger også muligens å bytte eller redusere størrelse på zipwake interceptorene. De er nok litt for effektive. Dette fører til at det er vanskelig å regulere krengning.

Ekkoloddet i båten fungerer bare på sonar innstilling. Vi vil derfor kjøpe inn og montere ny ekkolodd sender.

Medlemsregister

Vi mistet i 2017/2018 masse medlemmer. Dette er nok grunnet overgang til klubbadmin. Her er det dårlig betalingsløsning. Vi bør ta en runde på dette i år.

Betaling

Vi må også ta stilling til hvordan vi skal gjøre det med fakturering i framtiden. Dersom klubbadmin ikke fungerer tilfredstillende så må vi få på plass alternativ løsning.

Vi bruker vipps som betalingsmiddel for turer, luft, gass + +. Dette fungerer bra. Vi sjekker om vi kan opprette Vips «Butikk» igjen for bedre oversikt.

Sikkerhet

Vi planlegger for en årlig sikkerhetsøvelse. Sikkerhetsansvarlig planlegger denne.

Vi vil arrangere turer som blir dedikert barn og unge. Med fokus på fridykking og naturopplevelser

For SDK

Styret

Reklame
%d bloggere liker dette: